Omega

222 adet yiyecek ve içeceğe karşı üretilen gıdaya özgü IgG antikorlarını microarray teknoloji kullanarak yüksek güvenilirlik ve doğruluk ile analiz eder.

FoodPrint® kan numunenizin test edildiğigıdaları 3 farklı grupta inceler. Kantitatif olarak tespit edilen antikor seviyesine bağlı olarak, gıdalar YÜKSEK, SINIRDA veya NORMAL olarak sınıflandırılır.

Raporunuzda YÜKSEK veya SINIRDA görünen tüm IgG (1,2,3,4) antikor düzeylerini bu gıdalara karşı bir duyarlılığınız olduğunu gösterir. Bu gıdaların diyetinizden belirli bir süre boyunca çıkarılması, karşılaşabileceğiniz belirtileri iyileştirmeye yardımcı olabilir.

FoodPrint Testinin Avantajları

  • Mikroarray yöntemi yüksek teknoloji ile güvenilirliği yüksek, yeni nesil Gıda Duyarlılık analizi sağlar.
  • Her gıda antijeni için iki ayrı kuyucukta çift okuma yöntemi ile taranır ve ortalama değeri alınır.
  • Serum veya plazmadan kan alınarak analiz yapılabilir. Kapiler ve intravenöz kan alımı için uygundur. Yalnızca 5μl kan serumu yeterlidir.
  • Açık ve anlaşılır bir sonuç raporu ve uygulanabilir Kişiye Özel Beslenme Rehberi sunar.

Food Detective®; yaygın olarak kullanılan 59 yaygın gıdaya karşı IgG antikorunu analiz eden gıda duyarlılık testidir.

  • Klinik ortamında, hekim, hemşire, eczacı ve diyetisyen, gibi sağlık çalışanları tarafından kullanılmak üzere tasarlanmış bir kişilik test kiti ve tam spektrumlu IgG analizi IgG (1,2,3,4) olarak kullanılabilen tek testtir.
  • Food Detective®, gıda duyarlılığı tespiti için muayenehaneler yanısıra  kişinin evinde kendi kendine uygulanabilen kolay bir testtir. Testi uygulamak için laboratuvar ortamı gerekmez.
  • Food Detective® ‘i adım adım yol gösteren bilgilendirici talimatlarla uygulamak çok kolaydır.
  • Macroarray teknoloji ile güvenilir sonuç sağlar.
  • 40 dakikada tüm test işlemi tamamlanır ve kişiye özgü sonuç raporu oluşturulur.